Turnare sub
presiune
Prezinta avantajul producerii unei game variate de piese, cu realizarea unor productivitati inalte, in limitele dotarii ...
Turnare statica (gravitationala)
in cochile metalice
Procedeul este folosit de societatea noastra si consta in turnarea gravitationala a aliajelor de aluminiu, in cochilii metalice cu ajutorul ...
Prelucrari mecanice si constructii metalice
Majoritatea pieselor care se toarna in afara de operatiile de ajustare se executa operatii de finisare cum sunt operatii de strunjire ...

Sectorul Metalurgic

In atelierul de turnatorie elaboram aliaje de aluminiu si zinc din materiale achizitionate din tara cat si din afara, in cuptoare rotative si cu creuzet.

In cadrul sectiei de turnare sub presiune si statica ce executa piese turnate static si sub presiune, sectia turnare sub presiune are in dotare 8 masini de turnat sub presiune, o masina de 160 tf, trei masini de 250 tf, o masina de 280 tf si trei masini de 400 tf.

Pentru turnare statica in cochila avem in fabrica doua masini de manevrat cochile cu actionare hidraulica pe care se pot monta o gama larga de matrite pentru turnare statica.

Matritele se pot proiecta de catre firma noastra sau in colaborare cu alte firme, deasemeni si executia se face in colaborare cu firme specializate in domeniu.

Piesele turnate sunt livrate pe pietele din Romania, Franta, Italia, Spania, Anglia, Germania si Israel.

METALURGICAL DEPARTMENT

In our foundry shop we remalt mainly aluminium, copper and zinc alloy with chemical composition, according to the European standards.

For the parts casting we use two methods: die casting (under pressure) and permanent mold casting.

Ne gasiti la:

Adresa: Str. Grigore Alexandrescu No.17C, Slatina, Judetul Olt, Romania

Telefon/Fax: +40 249 438 822
Mobil: 0744512655

Web: www.prodal-p2003.ro
Email: office@prodal-p2003.ro
            prodalp2003@yahoo.com

COPYRIGHT PRODAL P-2003